Múlt és jelen

1989

Styron Kft. 2009-től kezdte meg a műanyag raklapok gyártását, melyhez saját gyártó üzemet hozott létre.

Cégünk célja, hogy Magyarországon mindinkább elterjedtebbé tegyük a műanyag raklapok fogalmát és azok használatát. Ezáltal jelentősen hozzájárulva és segítve Ügyfeleinket a korszerű és költség hatékony raktározási és logisztikai rendszer kialakításában.

Napjaink

Technológia

ISO14001

A környezettudatos gondolkodás eredményeként a Styron Kft. mind alapanyag felhasználás mind pedig gyártástechnológiában jelentős fejlesztési munkán van túl, az ISO 14001 környezetirányítási rendszer megszerzése fontos lépcsőfok volt és hűen tükrözi Cégünk elhivatottságát a környezetmegóvás területén. Minőségirányítási rendszerünk 2001 óta az EN ISO 9001 szabvány szerint működik. Célunk, hogy megfeleljünk a velünk szemben támasztott követelményeknek, felvéve a versenyt a hasonló kategóriájú importtermékekkel szemben.

ISO9001

Innováció

Fejlesztés

A folyamatos fejlesztést és a termékek kiváló minőségét magasan képzett tervezői háttér, saját szerszámkészítő műhely és képzett munkaerő teszi lehetővé, keresve a jövő kihívásait. Vevőink igényeit kutatva állítottuk össze árukínálatunkat, amit a minőség és design jellemez. Cégünk minőség iránti elkötelezettségét piaci pozíciói igazolják leginkább, így filozófiánk középpontjában a következő alapelv áll: „A minőséget a piac határozza meg”

Minőség

Csapatunk

Lépjen velünk kapcsolatba

Jelenleg nem vagyunk bejelentkezve. Kérem lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén.

Kérdése, észrevétele van? Állunk rendelkezésére.

Klikkeljen a beszélgetés elindításához